sábado, 31 de julio de 2010

CLOENDA DEL CLUB DE LECTURA TEMPORADA 2009-2010 / FINALIZACIÓN DEL CLUB DE LECTURA TEMPORADA 2009-2010

El nou Club de Lectura 2010-2011 començarà al setembre. Vine a veure´ns i apunta-t´hi!

El nuevo Club de Lectura 2010-2011 empezará en el mes de septiembre. Ven a vernos y agrégate!

The new Lecture Club 2010-2011 will begin on September. Come over and joint up!

Das neue Lesungsklub 2010-2011 fängt in September an. Komm einfach vorbei und melde an!

Il nuovo Club di Lettura 2010-2011 comincia al settembre. Vieni e agreggati!

Le nouveaux Club du Lecture 2010-2011 va comencer au setembre!

viernes, 30 de julio de 2010

JUEGOS DE SEDUCCIÓN 1 DE LA AUTORA NUT "YA A LA VENTA EN NUESTRA LIBRERÍA"


Si a una cosa ha contribuït el món d’Internet, ha estat a posar en contacte gent amb diferents interessos en comú: des dels cotxes, les cases de nines a qualsevol altre tema imaginable, i des del boom dels blogs qualsevol quin sigui el hobby, interès, necessitat, dèria... es pot trobar amb qui contactar, parlar i compartir. Si hi ha una necessitat que és vital satisfer (i això ho saben qui la pateixen) és la d’escriure, però escriure sense tenir ningú amb qui compartir-ho és a la llarga molt frustrant.
Però no tothom pot publicar o tampoc no vol, n’hi ha molts aficionats que amb poder compartir-ho en tenen prou, el saber que hi ha algú al darrere que ho llegirà, els satisfà i els dóna forces per a continuar. Internet ha donat una oportunitat a trobar-se aquests escriptors i lectors, a que la relació que s’estableix, amb una comunicació molt activa en molts casos, sigui satisfactòria per a totes dues parts.
Per un altre costat al nostre país fins fa poc no hi havia possibilitat de trobar literatura GLT, encara ara a les llibreries generals preguntar és guanyar-te una mirada d’ignorància o que t’enviïn directament a l’apartat de literatura eròtica, a on tot s’acumula sigui quin sigui el gènere. Afortunadament llibreries, editorials especialitzades i en els últims temps biblioteques han afavorit a la visibilitat d’autors i gèneres i a facilitar l’accés als lectors amb una àmplia oferta recomanada per veritables especialistes.
Era inevitable doncs que a la xarxa hi fessin aparició blogs i comunitats d’aficionats a la literatura GLT, n’hi ha que recomanen, comparteixen lectures, i els que ens interessen en aquest moment: els dels que escriuen i comparteixen els seus microrelats, poesies, contes, novel.les, etc.
És un món per a descobrir, amb una legió de lectors fidels i com a tot arreu amb coses bones i no tan bones, però també és un àmbit en el que el boca/orella o millor dit ordinador/ordinador, funciona com enlloc,i si hi ha alguna cosa que enganxa o atrau especialment, els comentaris i recomanacions es multipliquen i les visites als arxius creixen sense parar.
Això és el que va passar amb “Juegos de Seducción” de Nut, publicada originàriament a l’apartat “Originals” de http://www.amor-yaoi.com/fanfic , va destacar aviat i es va convertir en una parada obligatòria per als navegadors de la pàgina, amb més de 40 entregues al llarg d’uns dos anys, els lectors es van multiplicar, i finalment va començar a cridar l’atenció, un cop finalitzada l’editorial en línia www.editoradigital.com la va incloure al seu catàleg d’e-books i a continuació ha estat l’obra amb la que el segell “Ediciones Babylon” http://edicionesbabylon.es ha fet la seva aparició en el difícil món editorial.
La història és senzilla: Karel Berenson publicista de Nova York i Noel Lean model de moda als EEUU tenen una trobada casual que es convertirà en el punt inicial d’una difícil relació sentimental, una història d’amor, desamor, erotisme, que enganxa gràcies a la sensibilitat de l’autora i la seva habilitat per a mantenir l’intriga.
Us ho recomanem especialment per a donar-vos l’oportunitat de conèixer a una autora jove a la que veus créixer en l’ofici al llarg del llibre, amb un sentit de l’humor molt divertit i una habilitat especial en crear personatges, a la que se li nota l’amor per l’escriptura i a la que augurem un futur molt interessant en un món molt difícil i competitiu, amb la dificultat afegida de ser minoritari.

A.S.M.