sábado, 26 de enero de 2013

BCNEGRA 2013 / DE L'1 AL 9 DE FEBRER

presentació

Si és febrer i ens reunim plegats per parlar i llegir novel·la negra només podem ser a Barcelona, a la riba del Mediterrani, al sud del Vell Continent. Per vuitè any consecutiu, la nostra ciutat esdevé la millor plaça per gaudir de les ficcions més negres de l'any.
Europa, precisament, planejarà sobre la trobada d'enguany de manera especial: ens retrobarem amb Martin Beck, el policia creat per Maj Sjöwall (viii Premi Pepe Carvalho) i Per Wahlöö, fundadors de la novel·la negra europea moderna; celebrarem la reedició de Simenon i el seu comissari Jules Maigret, el primer policia amb una saga al darrere i, també, de les novel·les del Carvalho, precisament quan fa deu anys que plorem la mort del seu pare, Manuel Vázquez Montalbán.

Al BCNegra 2013 hi seran presents Salvo Montalbano, Petra Delicado, Ricardo Méndez, Bevilacqua i Chamorro, els nostres de sempre… I també els autors (europeus, catalans i de l'Estat espanyol) que ens proposen nous còmplices per als nostres temps de lectura.
El nostre continent ha sofert profundes transformacions en els últims temps, com la creació de nous estats i la reivindicació d'altres que poden arribar a crear-se, i els nostres detectius, comissaris i policies no n'estan al marge.

Aquesta nova edició del BCNegra també ens oferirà més de 50 activitats gratuïtes: el mossos ens sorprendran amb la primera fitxa policial mai redactada, i l'escriptor Màrius Serra ens ha preparat un negrecriminalograma que haurem de resoldre entre tots. Constatarem la diversitat d'escenaris i estils dels nous narradors catalans, parlarem de verins, d'art robat, de periodismes, de segrestos…, d'aquells temes que com a ciutadans i lectors ens ocupen i ens preocupen.

Parlar, llegir, sentir, conèixer, imaginar, escoltar, compartir... D'això va aquesta trobada.

jueves, 17 de enero de 2013

2º trimestre del Taller d'Escriptura LGTB



     La Llibreria Antinovs et recorda l'inici del
2º trimestre del
                    Taller d'Escriptura LGTB
                    a càrrec de l'escriptor  Abel Pohulanik
tots els dimarts de 19 a 21 en el nostre local

et convidem dimarts vinent 22 de gener a les 19 a una xerrada informativa en el nostre espai cultural

 ¡atreveix-te a compartir emocions i paraules!

C/. Josep Anselm Clavé, 6  Barcelona  Tel: 93.301.90.70 
www.antinouslibros.com

                                                  

pots llegir els treballs dels assistents al primer trimestre en http://literattuya.blogspot.com.es/

EL PROPER DIVENDES 25 DE GENER A LES 19.30H PRESENTACIÓ A LA SEU DEL CASAL LAMBDA


PROPER CLUB DE LECTURA DISSABTE 19 DE GENER A LES 18.30h.