martes, 26 de mayo de 2015

Pride Barcelona 2015 parada Llibreria Antinous / Av. Reina Maria Cristina DIVENDRES 26 DE JUNY DE 11:00 - 12:00h DISSABTE 27 DE JUNY DE 11:00 - 12: 00h



DIVENDRES 26 DE JUNY DE 11:00 - 12:00h
DISSABTE 27 DE JUNY DE 11:00 - 12: 00h

L'avinguda Reina
El Dissabte 27 de juny , Barcelona acollirà el Pride Parade, la desfilada de l'orgull, omplint els carrers del centre de la ciutat amb gent de tot el món, carrosses i artistes, celebrant el festival LGTBI més gran de la Mediterrània.
T'esperem a partir de les 16: 00h al Parc de les Tres Xemeneies (Paral·lel, 49) , amb una festa pre-parade.

A partir de les 18: 00h, començarà la desfilada. La comitiva circularà pel Paral·lel , direcció plaça Espanya. La Avinguda Mª Cristina , centre neuràlgic del Pride Barcelona, ​​serà l'escenari final de la marxa. Aquest espai acollirà el Village i l'Escenari Principal.
Maria Cristina es converteix, un any més, al centre d'activitats i cor del Pride Barcelona.
Des de divendres al matí fins dissabte a última hora podràs trobar un munt d'activitats on tu seràs el protagonista.

Dissabte dia 20 de juny a les 18.30h. Presentació+club de lectura: ADÉU A L'EDDY

Dissabte dia 20 de juny a les 18.30h. Presentació+club de lectura: ADÉU A L'EDDY BELLEGUEULE ÉDOUARD LOUIS Ed. SALAMANDRA
Dissabte dia 20 de juny a les 18.30h.
Presentació+club de lectura:
ADÉU A L'EDDY BELLEGUEULE
ÉDOUARD LOUIS
Ed. SALAMANDRA
L'acte anirà a càrrec dels escriptors Marc Serena i Víctor Manuel Ruiz
A la llibreria Antinovs C/.Josep Anselm Clavé, 6 Barcelona
www.antinouslibros.com
http://libreriaantinous. blogspot.com.es

lunes, 25 de mayo de 2015

PRESENTACIÓ 13/06/15 A LES 19.00H "EN TU ÁRBOL O EN EL MÍO" DE JOSÉ ANTONIO LANGARITA EDICIONS BELLATERRA

 PRESENTACIÓ 13/06/15 A LES 19.00H
 EN TU ÁRBOL O EN EL MÍO" DE JOSÉ ANTONIO LANGARITA EDICIONS BELLATERRA
 LA XERRADA ANIRÀ A CÀRREC AMB L'AUTOR


FIRA DEL LLIBRE PROHIBIT DIUMENGE 7 DE JUNY DE 10H. 21H. PARADA NUMERO 5 LLIBRERIA ANTINOUS

FIRA DEL LLIBRE PROHIBIT DIUMENGE 7 DE JUNY DE 10H. 21H. PARADA NUMERO 5 LLIBRERIA ANTINOUS

Del 3 a l’11 de juny, el Born CC acull la Setmana del llibre prohibit, per estimular la reflexió sobre una de les armes més devastadores que els règims totalitaris exerceixen sobre el pensament humà.
Taules rodones, activitats familiars, exposicions, fires, teatre, música, itinerari...
Un munt d’actes i activitats pensades per a tots els públics. Perquè la llibertat d’expressió no pot tenir límit d’edat ni de forma.

PROPER CLUB DE LECTURA: Dissabte 6 de juny a les 18.30h A ESMORGA (LA PARRANDA)

PROPER CLUB DE LECTURA: Dissabte 6 de juny a les 18.30h
A ESMORGA (LA PARRANDA)
Eduardo Blanco Amor.
A LA VENDA A LA LLIBRERIA ANTINOUS 12€

viernes, 15 de mayo de 2015

Ven al estreno de la ruta Jean Genet en El Raval & Juan Goytisolo

Ven al estreno de la ruta Jean Genet en El Raval & Juan Goytisolo
Publicado el 9 mayo, 2015 de lgtbarcelona
La presencia de Genet en Barcelona se remonta a la década de 1930, un momento en el que en Barcelona, concretamente en el Barrio Chino y en sus cabarés (La Criolla, Cal Sacristà, Edén Concert…), se vivió una auténtica Edad de Oro del transformismo y en el que en Barcelona podían haber entre 6.000 y 30.000 uranistas, según un estudio del pedagogo y criminalista Max Bembo.
Resultado de imagen de Jean Genet
En “Diario del ladrón”, podemos leer: ‘1932. Los mendigos cubrían entonces España como si de piojos se tratara. Iban de pueblo en pueblo; por Andalucía porque el clima es benigno; por Cataluña porque la comarca es rica; pero todo el territorio nos era propicio. Fui piojo, por lo tanto, y consciente de serlo. En Barcelona, frecuentábamos sobre todo la calle Medioda (se refiere a la calle del Mediodía) y la calle del Carmen. A veces dormíamos seis en una cama sin sábanas y, desde que amanecía, íbamos a pedir limosna a los mercados. Salíamos en panda del Barrio Chino y nos dispersábamos por el Paralelo, con un capacho al brazo, porque las amas de casa nos daban con más facilidad un puerro o un nabo que una moneda’.
Genet malvivió en la Ciudad Condal y, cuando regresó en los años 70, Barcelona había cambiado casi tanto como él. Aunque Genet fue siempre fiel a Genet. Y Barcelona… Bueno, Barcelona es otra historia.
Si quieres saber más acerca de la vida de Jean Genet en El Raval y de su relación con el escritor Juan Goytisolo, te invitamos, junto con la librería Antinvos, a que vengas al estreno gratuito de la ruta “Jean Genet en el Raval & Juan Goytisolo”, la víspera del Día Internacional contra la Homofobia y la Transfobia.
Cuándo: Sábado 16 de mayo. Hora: 17.00 h.
Punto de encuentro: Teatre Arnau (Av. Paral.lel, 60) a las 16.45
Inscripciones: Llibreria Antinvous.

viernes, 8 de mayo de 2015

RUTA LITERARIA "Jean Genet en El Raval & Juan Goytisolo" Sábado 16 de mayo de 2015 Hora inicio ruta:17.00h. Punto de encuentro: Teatro Arnau (Avda. Paralelo, 60), a las 16:45 h.

Las periodistas Thais Morales y Carme Pollina han puesto en marcha una serie de rutas culturales por Barcelona destinadas a rescatar del olvido la aportación histórica, cultural y económica de colectivos minoritarios y/o discriminados, como el colectivo LGTB. La primera de estas rutas lleva por título ‘La Ruta LGTB de El Raval’ y ya está en marcha. De hecho, este próximo sábado día 9 podéis descubrirla y disfrutarka de 11 a 13 de la mañana. Para apuntaros, solo tenéis que clicar aquí.
La Ruta LGTB de El Raval repasa los momentos clave que reflejan y explican la historia y la represión sobre la población de lesbianas, gays, transexuales y bisexuales (LGTB) del siglo XX. Desde la publicación del ensayo de Max Bembo “La mala vida en Barcelona” (1912) hasta la década de 1980, pasando por la primera manifestación del Orgullo en 1977, la Segunda República (1931-1939) con la presencia de Jean Genet en Barcelona, la promulgación de la Ley de Peligrosidad Social (1954) y las redadas en las Ramblas durante el franquismo.
La ruta pasa por lugares que sirvieron de inspiración a artistas y escritor@s como Ocaña, Gardenia Pulido, Jaime Gil de Biedma, Terenci y Ana María Moix, y también descubrimos a personajes y transformistas únicos como Paca la Tomate y el Hombre del Rayo, entre much@s otr@s.
En colaboración con la librería-café Gay Lesbiana Antinous también han creado la ruta ‘Jean Genet en el Raval’, centrada en la estancia del célebre escritor homosexual en el Barrio Chino de Barcelona durante la década de 1930.
Y próximamente, nuevas rutas culturales, diversas, urbanas y comprometidas.

LLIBRERIA ANTINOVS *ACTIVITATS MAIG*

LLIBRERIA ANTINOVS *ACTIVITATS MAIG*

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
UNA VIDA DE CINEMA
de Montserrat Claveras i Assumpta Montserrat.
Divendres 15.5.15 19.30h
Llibreria Antinous
Carrer Josep Anselm Clavé, 6 Bcn
"Un llibre de cinema per gaudir, pensar i parlar en família, a l'escola i en diferents contextos; Una guia per treure més profit dels valors que es plantegen i de les pel•lícules relacionades".


Jean Genet en El Raval & Juan Goytisolo
Recorremos las callejuelas y los antros del antiguo Barrio Chino de Barcelona donde malvivió Jean Genet en la década de 1930 y que inspiraron algunas de sus obras más conocidas.

Terminamos la ruta en Librería-Café Antinovs para conocer más de cerca la obra de Jean Genet y de otros autores importantes de la literatura LGTBIQ.

Sábado 16 de mayo de 2015
Punto de encuentro: Teatro Arnau (Avda. Paralelo, 60), a las 16:45 h.
Hora inicio ruta: 17:00 h
Duración aproximada: 1 h. 30 min.
Actividad gratuita
Plazas limitadas
Imprescindible confirmar asistencia: libreriaantinous@yahoo.es

Jean Genet a El Raval & Juan Goytisolo
Recorrem els carrerons i els antres de l’antic Barri Xino de Barcelona on va malviure Jean Genet a la dècada de 1930 i que van inspirar algunes de les seves obres més conegudes.

Acabem la ruta a Llibrería-Cafè Antinovs per conèixer més de prop l’obra de Jean Genet i la d’altres autors/ores importants de la literatura LGTBIQ.

Dissabte 16 de maig del 2015
Punt de trobada: Teatre Arnau (Av. Paral·lel, 60), a les 16:45 h.
Hora inici ruta: 17:00 h
Durada aproximada: 1 h. 30 min.
Activitat gratuïta
Places limitades
Imprescindible confirmar assistència: libreriaantinous@yahoo.es



Club de lectura : dissabte 23 de maig a les 18.30h Te deix, amor, la mar com a penyora de Carme Riera (Amb motiu del 40 aniversari de la primera edició)
llibreria Antinous C/. Josep Anselm Clavé, 6 Bcn

jueves, 7 de mayo de 2015

La ruta LGTB de El Raval + vermut de bodega Domingo 21 de junio El Molino (Pza. Bella Dorita, 99), a las 11:15 h. / La ruta LGTB de El Raval + vermut de bodega

Ruta-Vermut Antinovs
Ruta-Vermut Antinovs
La ruta LGTB de El Raval + vermut de bodega
Un repaso a los momentos clave que reflejan y explican la historia y la represión sobre la población de lesbianas, gais, transexuales y bisexuales (LGTB) el siglo XX. Desde la publicación del ensayo de Max Bembo ‘La mala vida en Barcelona’ (1912), hasta los años 80, pasando por la primera manifestación del Orgullo en 1977, la Segunda República (1931-1939) con la presencia de Jean Genet en Barcelona, la promulgación de la Ley de Peligrosidad Social (1954) y las redadas en Las Ramblas durante el franquismo.
Terminamos la ruta tomando un vermut de bodega en Librería-Café Antinovs.
Domingo 21 de junio de 2015
Punto de encuentro: El Molino (Pza. Bella Dorita, 99), a las 11:15 h.
Hora inicio ruta: 11:30 h
Duración aproximada: 2 h.
Precio especial Pride: 10€/persona
Plazas limitadas
Imprescindible confirmar asistencia: libreriaantinous@yahoo.es
_____________________________________________________________________________
Ruta-Vermut Antinovs
La ruta LGTB de El Raval + vermut de bodega
Un repàs als moments clau que reflecteixen i expliquen la història i la repressió sobre la població de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuales (LGTB) del segle XX. Des de la publicació de l’assaig de Max Bembo ‘La mala vida en Barcelona’ (1912), fins als anys 80, passant per la primera manifestació de l’Orgull el 1977, la Segona República (1931-1939) amb la presència de Jean Genet a Barcelona, la promulgació de la Ley de Peligrosidad Social (1954) i les redades a Les Rambles durant el franquisme.
Acabem la ruta a fent un vermut de celler a Llibrería-Cafè Antinovs.
Diumenge 21 de juny del 2015
Punt de trobada: El Molino (Pl. Bella Dorita, 99), a les 11:15 h.
Hora inici ruta: 11:30 h
Durada aproximada: 2 h.
Preu especial Pride: 10€/persona
Places limitades
Imprescindible confirmar assistència: libreriaantinous@yahoo.es
Un repaso a los momentos clave que reflejan y explican la historia y la represión sobre la población de lesbianas, gais, transexuales y bisexuales (LGTB) el siglo XX. Desde la publicación del ensayo de Max Bembo ‘La mala vida en Barcelona’ (1912), hasta los años 80, pasando por la primera manifestación del Orgullo en 1977, la Segunda República (1931-1939) con la presencia de Jean Genet en Barcelona, la promulgación de la Ley de Peligrosidad Social (1954) y las redadas en Las Ramblas durante el franquismo.
Terminamos la ruta tomando un vermut de bodega en Librería-Café Antinovs.
Domingo 21 de junio de 2015
Punto de encuentro: El Molino (Pza. Bella Dorita, 99), a las 11:15 h.
Hora inicio ruta: 11:30 h
Duración aproximada: 2 h.
Precio especial Pride: 10€/persona
Plazas limitadas
Imprescindible confirmar asistencia: libreriaantinous@yahoo.es
_____________________________________________________________________________
Ruta-Vermut Antinovs
La ruta LGTB d’El Raval + vermut de celler
Un repàs als moments clau que reflecteixen i expliquen la història i la repressió sobre la població de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuales (LGTB) del segle XX. Des de la publicació de l’assaig de Max Bembo ‘La mala vida en Barcelona’ (1912), fins als anys 80, passant per la primera manifestació de l’Orgull el 1977, la Segona República (1931-1939) amb la presència de Jean Genet a Barcelona, la promulgació de la Ley de Peligrosidad Social (1954) i les redades a Les Rambles durant el franquisme.
Acabem la ruta a fent un vermut de celler a Llibrería-Cafè Antinovs.
Diumenge 21 de juny del 2015
Punt de trobada: El Molino (Pl. Bella Dorita, 99), a les 11:15 h.
Hora inici ruta: 11:30 h
Durada aproximada: 2 h.
Preu especial Pride: 10€/persona
Places limitades
Imprescindible confirmar assistència: libreriaantinous@yahoo.es

Dissabte dia 20 de juny a les 18.30h. Presentació+club de lectura: ADÉU A L'EDDY BELLEGUEULE ÉDOUARD LOUIS Ed. SALAMANDRA

Dissabte dia 20 de juny a les 18.30h. Presentació+club de lectura: ADÉU A L'EDDY BELLEGUEULE ÉDOUARD LOUIS Ed. SALAMANDRA

Dissabte dia 20 de juny a les 18.30h.
Presentació+club de lectura:
ADÉU A L'EDDY BELLEGUEULE
ÉDOUARD LOUIS
Ed. SALAMANDRA
L'acte anirà a càrrec dels escriptors Marc Serena i Víctor Manuel Ruiz
A la llibreria Antinovs C/.Josep Anselm Clavé, 6 Barcelona

www.antinouslibros.com
http://libreriaantinous. blogspot.com.es
https://www.facebook.com/ libreria.antinous
Sábado día 20 de junio a las 18.30h.
Presentación+ club de lectura:
PARA ACABAR CON EDDY BELLEGUEULE
ÉDOUARD LOUIS
Ed. SALAMANDRA
El acto será presentado por los escritores Marc Serena y Víctor Manuel Ruiz
En la librería Antinovs C/.Josep Anselm Clavé, 6 Barcelona
www.antinouslibros.com
http://libreriaantinous. blogspot.com.es
https://www.facebook.com/ libreria.antinous

Club de lectura : dissabte 23 de maig a les 18.30h Te deix, amor, la mar com a penyora de Carme Riera (Amb motiu del 40 aniversari de la primera edició)

Club de lectura : dissabte 23 de maig a les 18.30h Te deix, amor, la mar com a penyora de Carme Riera (Amb motiu del 40 aniversari de la primera edició)
llibreria Antinous C/. Josep Anselm Clavé, 6 Bcn

miércoles, 6 de mayo de 2015

Diumenge 21 de juny del 2015 Punt de trobada: El Molino (Pl. Bella Dorita, 99), a les 11:15 h.Ruta-Vermut Antinovs La ruta LGTB de El Raval + vermut de bodega

Ruta-Vermut Antinovs
La ruta LGTB de El Raval + vermut de bodega
Un repaso a los momentos clave que reflejan y explican la historia y la represión sobre la población de lesbianas, gais, transexuales y bisexuales (LGTB) el siglo XX. Desde la publicación del ensayo de Max Bembo ‘La mala vida en Barcelona’ (1912), hasta los años 80, pasando por la primera manifestación del Orgullo en 1977, la Segunda República (1931-1939) con la presencia de Jean Genet en Barcelona, la promulgación de la Ley de Peligrosidad Social (1954) y las redadas en Las Ramblas durante el franquismo.
Terminamos la ruta tomando un vermut de bodega en Librería-Café Antinovs.
Domingo 21 de junio de 2015
Punto de encuentro: El Molino (Pza. Bella Dorita, 99), a las 11:15 h.
Hora inicio ruta: 11:30 h
Duración aproximada: 2 h.
Precio especial Pride: 10€/persona
Plazas limitadas
Imprescindible confirmar asistencia: libreriaantinous@yahoo.es
_____________________________________________________________________________
Ruta-Vermut Antinovs
La ruta LGTB d’El Raval + vermut de celler
Un repàs als moments clau que reflecteixen i expliquen la història i la repressió sobre la població de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuales (LGTB) del segle XX. Des de la publicació de l’assaig de Max Bembo ‘La mala vida en Barcelona’ (1912), fins als anys 80, passant per la primera manifestació de l’Orgull el 1977, la Segona República (1931-1939) amb la presència de Jean Genet a Barcelona, la promulgació de la Ley de Peligrosidad Social (1954) i les redades a Les Rambles durant el franquisme.
Acabem la ruta a fent un vermut de celler a Llibrería-Cafè Antinovs.
Diumenge 21 de juny del 2015
Punt de trobada: El Molino (Pl. Bella Dorita, 99), a les 11:15 h.
Hora inici ruta: 11:30 h
Durada aproximada: 2 h.
Preu especial Pride: 10€/persona
Places limitades
Imprescindible confirmar assistència: libreriaantinous@yahoo.es

FIRA DEL LLIBRE PROHIBIT DIUMENGE 7 DE JUNY DE 10H. 21H. PARADA NUMERO 5 LLIBRERIA ANTINOUS

Del 3 a l’11 de juny, el Born CC acull la Setmana del llibre prohibit, per estimular la reflexió sobre una de les armes més devastadores que els règims totalitaris exerceixen sobre el pensament humà.
Taules rodones, activitats familiars, exposicions, fires, teatre, música, itinerari...
Un munt d’actes i activitats pensades per a tots els públics. Perquè la llibertat d’expressió no pot tenir límit d’edat ni de forma.

SETMANA DE LA POESIA DE BARCELONA 12-18 MAIG 2015







Presentació

A Barcelona, la poesia es cou tot l’any i per tots els barris de la ciutat, tant en llocs previsibles com en llocs sorprenents. Però quan arriba el mes de maig la poesia bull. La Setmana de la Poesia aboca les seves millors lletres per obtenir un brou consistent i concentrat.
Enguany les petites editorials s’han aliat amb els centres cívics; a CosmoCaixa, amb els Llunàtics, coneixerem els poetes que escriuen de nit; al Poble Espanyol, hi trobaran el seu espai els més petits de la casa; la poesia envairà el recinte modernista de Sant Pau, els Cinemes Girona, i vestida de tango es presentarà a l’Ateneu Barcelonès.
La poesia retrà el seu homenatge a Ovidi Montllor, amb la guitarra de Toti Soler, les paraules de l’actor Joan Massotkleiner i la veu de Gemma Humet.
Jaume Vallcorba, figura cabdal del món editorial que va deixar-nos l’estiu passat, tindrà també un imprescindible homenatge a través de destacats representants de les nostres lletres. També celebrarem els cinquanta anys del Premi Amadeu Oller, un dels més antics del país.
Aquestes són només algunes de les propostes que componen un programa que pretén arribar tant als amants més convençuts de la poesia com als que tot just hi comencen a treure el nas.
Tothom hi és benvingut!
JAUME CIURANA I LLEVADOT
Tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE UNA VIDA DE CINEMA de Montserrat Claveras i Assumpta Montserrat.Divendres 15.5.15 19.30h Librería Antinous

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
UNA VIDA DE CINEMA
de Montserrat Claveras i Assumpta Montserrat.
Divendres 15.5.15 19.30h
Librería Antinous
Carrer Josep Anselm Clavé, 6 Bcn
"Un llibre de cinema per gaudir, pensar i parlar en família, a l'escola i en diferents contextos; Una guia per treure més profit dels valors que es plantegen i de les pel•lícules relacionades".