jueves, 3 de diciembre de 2015

NOVA UBICACIÓ + PRESENTACIÓ DESEMBRE + NADAL I REIS

  NOVA UBICACIÓ:

Ens plau notificar-vos que en breu ( el 2 de Gener) ens traslladarem a un nou local situat al barri de l’Esquerra de l’Eixample.
Per aquest motiu aprofitem per posar a la vostra disposició la nova adreça:
C/. Casanova 72 (entre Consell de Cent i Diputació, en ple Gaixample) 08011. Barcelona tel. 93.301.90.70

També ens trobareu a les xarxes socials (facebook i twitter),a través de la pàgina web : www.antinouslibros.com, el nostra blog i per E-mail libreriaantinous@yahoo.es
Tanmateix disposem d’una llibreria generalista on totes les novetats editorials hi son presents i podem gestionar qualsevol petició de documents.


**********************************************************************


 PRESENTACIÓ DESEMBRE:

Propera presentació literària. La novel·la gràfica Transito de David Cantero i Ian Bermúdez editada per Pol·len edicions i Bellaterra. La podeu comprar en català o castellà.
Dia 19 de desembre a les  19.00 h a la seu de la llibreria Antinous. Josep Anselm Clavé, 6 BCN.

    





**********************************************************************

 NADAL I REIS


No sabeu què regalar per Nadal i reis?
Un llibre, un audiovisual, una bossa de roba de (JACK KEROUAC, VIRGINIA WOOLF, OSCAR WILDE, ARC DE SANT MARTÍ),una samarreta, un calendari, etc...
Sigueu previsors, ja podeu fer les vostres compres. Passeu per la llibreria i us aconsellarem per encertar-la plenament.Tenim totes les novetats a punt, per triar i remenar!
El millor regal:
UN LLIBRE!
Per a la vostra comoditat ampliem l'horari d'apertura:
Desembre obrim els festius
6, 8 13, 20 Horari de 12 a 14.00h i de 17.00 a 20.00h.
Gener
3 Horari de 12 a 14.00h i de 17.00 a 20.00h.
I no dubteu en deixar-vos aconsellar pels llibreters especialitzats.
Molt bon Nadal a tots!

                                          

miércoles, 2 de diciembre de 2015

Ian Bermúdez: «No todo el mundo vive el ser 'trans' de la misma manera»Escritor transexual. Firma un cómic autobiográfico que rompe el rígido patrón hombre-mujer.

No hace falta ser una persona trans para escuchar a Ian y sentirse liberado, como si sus palabras aflojaran el corsé social que nos oprime. Licenciado en filología inglesa y máster en traducción, este profesor y activista cultural de 36 años narra la experiencia de su transición de mujer a hombre en el cómic Transito, editado por Pol·len Edicions y Edicions Bellaterra y financiado a través de micromecenazgo. Dibujado por David Cantero, el libro revela el potencial del ser humano más allá del rígido binomio biológico hombre-mujer. La presentación será en Barcelona el próximo día 19, en el Espai Contrabandos (12.00 horas) y en Antinous (19.00).

Dimecres 2 de desembre a les 19:00h el Casal Lambda i la llibreria Antinovs us conviden a la presentació de la novel·la "Els àngels de Sóar" de Jordi Pijoan-López editat per Llibres de l’Índex

VIH, trenta anys de crims contra la humanitat

Aquest dimecres 2 de desembre a les 19:00h el Casal Lambda i la llibreria Antinovs us conviden a la presentació de la novel·la "Els àngels de Sóar" de Jordi Pijoan-López editat per Llibres de l’Índex. A la seu de la llibreria Antinovs.
"Els àngels de Sóar llença els seus fils argumentals en els pri­mers temps de la lluita pels drets civils de la comunitat gai, la guerra bruta de la CIA i l’FBI, la recerca encoberta en ar­mes químiques i biològiques, la implicació de les adminis­tracions estatals en el tràfic de drogues, les connivències dels organismes internacionals amb les grans corporacions farmacèutiques i alimentàries, i el saqueig d’Àfrica i Sud-amèrica per part de les potències occidentals."