viernes, 23 de diciembre de 2016

Propers club de lectura del mes de Gener llibreria Antinous/ 2 Fira de consum responsable



 Del 27 de desembre al 4 de gener estarem a la plaça de Catalunya a la
 II Fira de Consum Responsable. 
 Horari de les 11:00h a les 20:30h. 
 Us hi esperem!!Parada 43.



 Propers club de lectura del mes de Gener:

Dissabte 14 de gener a les 18: 30h: Los dos hoteles Francfort de David Leavitt  editat per Anagrama.  Introducció a càrrec de Víctor Manuel Ruiz.






viernes, 9 de diciembre de 2016

Fira de Consum Responsable Del 27 de desembre al 4 de gener estarem a la plaça de Catalunya a la II Fira de Consum Responsable. Horari de les 11:00h a les 20:30h. Parada Nº43.

 

 

#firacomsumresponsable

Fira de Consum Responsable 

  

Del 27 de desembre al 4 de gener estarem a la plaça de Catalunya a la II Fira de Consum Responsable.  Horari de les 11:00h a les 20:30h. Parada Nº43.

La segona edició d’aquesta fira, que organitza el comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, torna a presentar els productes, els serveis i les activitats d’empreses i entitats que promouen un model de consum responsable i de proximitat. 


La fira disposarà també d’un espai a l’interior de la plaça, anomenat la Tribuna de les Persones, on es faran activitats, al matí i a la tarda.




Aquest Nadal, us convidem a compartir els vostres somnis culturals per al 2017. Doneu a conèixer els vostres somnis per a l’any vinent en què la cultura sigui la protagonista!

Podeu participar-hi de dues maneres:

-Presencialment, podeu deixar els vostres somnis culturals a la plaça de Catalunya entre el 17 de desembre i el 4 de gener, d’11.00 a 20.30 h . El punt de recollida està ubicat al costat de la ballarina.

-Digitalment, podeu donar a conèixer els vostres somnis culturals a través de Twitter, utilitzant l’etiqueta #SomnisCulturals, fins al dia 5 de gener a les dotze de la nit! 

 

A més, tots els que compartiu a Twitter el vostre somni cultural amb l’etiqueta #SomnisCulturals entrareu en el sorteig de 20 lots formats per una bossa confeccionada amb banderoles reciclades i un catàleg de l’exposició “Huellas”, exposició de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Teniu temps de participar-hi fins al 5 de gener a les dotze de la nit! Donarem a conèixer els guanyadors el dia 11 de gener durant el matí en aquesta mateixa pàgina i a través de Twitter (@bcncultura).
Aquest Nadal, sumem somnis culturals!

Podeu compartir tants somnis com pugueu imaginar!

Patges reials

Els dies 2, 3 i 4 de gener uns convidats molt especials arribaran a la plaça. Els patges de S. M. els Reis Mags d’Orient rebran els infants que els vulguin fer arribar personalment les seves cartes. D’11.00 a 14.00 hores hi serà la patge Estel, i de 16.00 a 20.30 hores, el patge Omar.


La patge Estel suggerirà, de nou, aquest any, que es regalin joguines no sexistes i que no estereotipin els nens i les nenes. La patge serà la mestra de cerimònies de l'arribada dels Reis Mags a Barcelona, juntament amb el patge Omar.  Es podrà veure la patge Estel a la plaça de Catalunya, els dies 2, 3 i 4 de gener, per rebre les cartes dels més petits i petites de la ciutat. I la tarda del dia 5 de gener obrirà la Cavalcada, com cada any, amb la seva fantàstica carrossa.

Aquest Nadal regala jocs i joguines que no discriminin en funció del sexe. Proporciona als infants l’oportunitat de ser més iguals, més lliures i amb més possibilitats d'imaginar i crear.
Amb el lema "No som roses o blaus. Som nenes i nens, i ens agrada jugar a tot", l’Ajuntament de Barcelona continua la campanya de sensibilització per fomentar que es regalin jocs i joguines no sexistes durant aquest Nadal. L’objectiu és conscienciar els ciutadans i les ciutadanes que, durant els dies nadalencs, la compra de joguines s’hauria de fer de manera responsable. Es tracta de percebre que per mitjà de les joguines i els jocs es poden transmetre patrons i models relacionals dels homes i les dones basats en el respecte i la igualtat d’oportunitats. Una manera de no limitar el món dels infants a uns rols i a uns determinats jocs i joguines pel fet d’haver nascut nens o nenes.



 Us hi esperem!!





jueves, 1 de diciembre de 2016

No sabeu què regalar per Nadal i reis?

No sabeu què regalar per Nadal i reis?
Un llibre, un audiovisual, un calendari, etc...
Sigueu previsors, ja podeu fer les vostres compres. Passeu per la llibreria i us aconsellarem per encertar-la plenament.Tenim totes les novetats a punt, per triar i remenar!
El millor regal:
UN LLIBRE!
Per a la vostra comoditat obrim els festius:
Desembre
Dimarts 6, Dijous 8 i Diumenge 18
Horari de 12 a 14.00h i de 17.00 a 20.00h.
I no dubteu en deixar-vos aconsellar pels llibreters especialitzats.
Molt bon Nadal a tots!

  #regalos #bookadict #llibreria #bookstagran #libreria