viernes, 13 de marzo de 2015

La librería Antinovs inaugurada en 1997 en el céntico barrio de Ciutat Vella. Una amplia agenda de actividades (presentaciones, club de lectura, talleres literarios) la han convertido en un lugar de encuentro imprescindible de la cultura LGTBI de Barcelona. * Des de l'any de la seva inauguració, el 1997, al barri de Ciutat Vella la llibreria Antinovs, especialitzada en temàtica LGTBI, compta amb un catàleg extens i variat, de llibres, e-books, dvds i productes de regal * Since1997 Antinous Bookshop, situated in the inner city of Barcelona Ciutat Vella

Des de l'any de la seva inauguració, el 1997, al barri de Ciutat Vella, la llibreria Antinovs, especialitzada en temàtica LGTBI, compta amb un catàleg extens i variat, de llibres, e-books, dvds i productes de regal.
D'altra banda, una agenda intensa d'activitats (presentacions de llibres, club de lectura, tallers literàris) han convertit l'espai de la llibreria en un lloc de trobada imprescindible i en un referent de la cultura LGTBI de Barcelona.



La librería Antinovs inaugurada en 1997 en el céntico barrio de Ciutat Vella
especializada en temática LGTBI, cuenta con un extenso y variado catálogo de libros, e-books, dvds y artículos de regalo.
Una amplia agenda de actividades (presentaciones, club de lectura, talleres literarios) la han
convertido en un lugar de encuentro imprescindible de la cultura LGTBI de Barcelona.





Since1997 Antinous Bookshop, situated in the inner city of Barcelona (Ciutat Vella), has been offering a large range of specialized Lesbian and Gay literature (LGBTI), including books, e-books, DVDs and gifts. It also offers a wide range of activites such as book signing, reading club and creative writing workshops, making Antinous Bookshop a unique and an unmissable place for LGBTI culture in Barcelona.

No hay comentarios: