lunes, 13 de julio de 2020

Campanya Condis s'allarga fins al 31 de juliol.


El 23 de juliol serà #SantJordi , una edició d'estiu. 📚🌹 #SantJordi
 
La campanya Condis, per la qual els seus treballadors poden bescanviar el cupó per llibres a les llibreries del Gremi, s'allarga fins al 31 de juliol.
El Gremi de Llibreters de Catalunya ha arribat a un acord amb Condis Supermercats, S.A., empresa líder en la distribució minorista en el sector de proximitat a Catalunya i amb presència arreu del territori.
Condis ha volgut regalar un llibre als seus treballadors ubicats a Catalunya (són més de 3.600) com a obsequi per la Diada de Sant Jordi 2020 i, alhora, fomentar l’ús de les llibreries com a equipament cultural i canal de venda de llibres.
Per a dur-ho a terme, el funcionament serà el següent:
Condis lliurarà un xec regal que incorporarà un codi que els permetrà d’anar a qualsevol llibreria del GREMI per bescanviar-lo per un llibre, el preu màxim del qual serà de vint (20,00.-€) euros. A aquest preu no se li aplicarà cap descompte.
En cas que algun treballador triï un llibre d’import inferior a 20€, no se li reemborsarà la diferència; i si pel contrari, en tria un d’import superior a 20€, el treballador serà qui abonarà la diferència a la llibreria.
Els treballadors/es de Condis podran comprar qualsevol tipus de llibre i tindran 30 dies naturals per a fer-ho des que comenci la campanya.

No hay comentarios: