martes, 8 de junio de 2021

𝗣𝗿𝗶𝗱𝗲! 𝗕𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹𝗼𝗻𝗮 2021 ** El 3 i 4 de setembre, el Passeig de Lluís Companys i el Parc de la Ciutadella es convertiran en el cor de la reivindicació i la celebració de la diversitat.


𝗣𝗿𝗶𝗱𝗲! 𝗕𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹𝗼𝗻𝗮
Estem molt il·lusionats de poder dir-vos que… 𝗘𝗹 𝗣𝗿𝗶𝗱𝗲 𝗱𝗲 𝗕𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹𝗼𝗻𝗮 𝗲𝘀 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝗿𝗮̀ 𝗲𝗹 𝟯 𝗶 𝟰 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭, a més a més d'𝘂𝗻 𝗮𝗰𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝘂 𝗲𝗹 𝟮𝟴 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆.
💪🏻 I aquest any, dedicarem tots els nostres esforços a la conscienciació i visibilització de les persones amb VIH que, amb el lema 𝗜=𝗜 𝗜𝗻𝗱𝗲𝘁𝗲𝗰𝘁𝗮𝗯𝗹𝗲=𝗜𝗻𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗺𝗶𝘀𝘀𝗶𝗯𝗹𝗲. Junts contra l'estigma del VIH.
💖 El 3 i 4 de setembre, el Passeig de Lluís Companys i el Parc de la Ciutadella es convertiran en el cor de la reivindicació i la celebració de la diversitat.
📍El recorregut de la Manifestació per primera vegada, ocuparà la Gran Via de les Corts Catalans, partint des de Plaça Universitat, fins arribar al Passeig Lluís Companys baixant pel Passeig de Sant Joan.
𝗣𝗿𝗶𝗱𝗲! 𝗕𝗮𝗿𝗰𝗲𝗹𝗼𝗻𝗮
Estamos muy ilusionados de poder deciros que… el Orgullo de Barcelona se celebrará el 3 y 4 de septiembre de 2021, junto a un acto conmemorativo el 28 de junio.
💪🏻 Además, este año dedicaremos todos nuestros esfuerzos en la concienciación y visibilización de las personas con VIH que, con el lema I=I Indetectable=Intransmisible. Juntos contra el estigma del VIH.
💖 El 3 y 4 de septiembre, el Paseo de Lluís Companys y el Parc de la Ciutadella se convertirán en el corazón de la reivindicación y la celebración de la diversidad.
📍 El recorrido de la Manifestación por primera vez, ocupará la Gran Via de les Corts Catalanes, partiendo desde la Plaza Universitat, hasta llegar al Passeig Lluís Companys bajando por el Passeig de Sant Joan.

 ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎

No hay comentarios: