jueves, 18 de junio de 2009

STIEG LARSSON *MILLENNIUM 3* LA REINA EN EL PALACIO DE LAS CORRIENTES DE AIRE* LA REINA AL PALAU DELS CORRENTS D'AIRE


La reina al palau dels corrents d'aire
Autor:
Stieg Larsson « El desenllaç de "Millennium" »
Aquest és el tercer i últim volum de la trilogia de culte que ja ha seduït més de 13 milions de lectors a tot el món.

Los lectores que llegaron con el corazón en un puño al final de La chica que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina quizás prefieran no leer lo que publicaremos en breve y descubrir por sí mismos cómo sigue la serie y, sobre todo, qué le sucede a Lisbeth Salander.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ara que ja han publicat el tercer potser caldrà animar-se i començar a llegir la sèrie. Per a mi és un misteri com ha enganxat al personal. Sóc bibliotecària, coordinadora d'un grup de lectura de novel.la policiaca i que gent que et torna llibres que els has recomanat del gènere perquè ells aquest tipus de llibre no el llegeixen s'estiguin empassant amb aquesta ànsia els tres llibres, és per adonar-te que no hi ha res millor que una bona campanya de promoció per a vendre qualsevol cosa. Jo vaig començar-lo, no vaig poder amb ell, i tenia unes quantes coses que em venien més de gust però a la biblioteca és impossible agafar-lo tots prestats i reservadíssims. Intentarem donar-li una segona oportunitat quan el pugui agafar en préstec. De moment però la tauleta de nit no està buida. I si us ha agradat demaneu d'altres a les vostres bibliotecàries, no hi ha res millor que una novel.la negra, policiaca, de detectius per passar l'estona. Per cert jo sóc compradora a l'Antinous i alguns del títols GLT tenen uns detectius molt interessants... A.

Anónimo dijo...

Uix, allà on he dit bibliotecari, també volia dir llibreter...Les biblioteques són fantàstiques per al fons, aquells llibres que ja no trobes a les llibreries, però no hi ha res millor que un llibre nou, fa aquella olor tan fantàstica, i quan no trobes res que et vingui de gust per llegir, i vas al prestatge de casa i rellegeixes aquell que et va agradar tant...