martes, 26 de abril de 2011

Els llibres més venuts de Sant Jordi 2011

Els llibres més venuts de Sant Jordi 2011Albert Espinosa s'ha confirmat com un dels autors més esperats d'aquest Sant Jordi. Segons dades del Gremi de Llibreters de Catalunya, obtingudes en una mostra representativa feta entre les llibreries agremiades fins a les cinc de la tarda, el seu llibre 'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine' ha estat el més venut en català en la categoria de ficció.

De la mateixa manera, en la categoria de no ficció, el més venut ha estat l'obra d'Stéphane Hessel, 'Indigneu-vos!'. Es dóna la circumstància, a més, que aquests dos llibres han estat els més venuts tant en llengua catalana com en castellana.

El llistat dels més venuts de ficció en català continua amb 'L'home de la maleta', de Ramon Solsona, 'L'Arqueòleg', de Martí Gironell, 'La terra de les coves pintades', de Jean Marie Auel, i 'Mar de foc', de Chufo Lloréns.

Pel que fa a la no ficció, després d'Hessel, destaquen 'Excuses per no pensar', d'Eduard Punset, 'Córrer o morir', de Kilian Jornet, 'La República Islàmica de Catalunya', de Pilar Rahola, i 'La Bíblia catalana' (diversos autors).

El Barça, entre els mediàtics més venuts
En la categoria dels llibres anomenats 'mediàtics', el més venut ha estat 'Amb conte! El llibre de contes del Crackòvia' (diversos autors), seguit de 'Paraula de vestidor', de Xavier Torres, i 'Herois de l'esport' (diversos autors, amb pròleg d'Andrés Iniesta).

Finalment, els llibres infantils i juvenils més venuts han estat, en aquest ordre: 'Barça toons i la llegenda de Sant Jordi' (diversos autors) i 'Sant Jordi i el drac' (d'Anna Canyelles), tots tres en català, confirmant la presència creixent d'aquest idioma en aquest gènere.

1 comentario:

LIBRERÍA ANTINOUS dijo...

Com ha anat el Sant Jordi? Quin llibre heu regalat? Quin llibre us han regalat?