sábado, 7 de marzo de 2015

Vols venir al teatre ?? RECORDEU El proper diumenge 8 de març a les 18:00h. Teatre Lliure de Montjuïc ENTRADA PELS 18 ASSISTENTS QUE HAN FET LA REVERSA PRÈVIA DE GRUPVols venir al teatre ??

Teatre + Club de lectura:

RECORDEU El proper diumenge 8 de març a les 18:00h. teatre

ENTRADA PELS 18 ASSISTENTS QUE HAN FET LA REVERSA PRÈVIA DE GRUP

El proper dissabte 14 de març a les 18:30h. Club de lecturaEl testamento de María
a partir de la novela homónima
de Colm Tóibín.
dirección Agustí Villaronga


 Agustí Villaronga, Frederic Amat i Blanca Portillo relaten la història de Jesús de Natzaret segons la seva mare. Un evangeli pagà.


L'actriu Blanca Portillo protagonitza una audaç revisió de la figura de Maria, convertida en una simple camperola a qui han pres l'únic fill a causa d'una decisió divina que no comprèn. L'irlandès Colm Tóibín ens ofereix aquest sorprenent monòleg teatral amb una Maria pagana que passa els seus últims dies a Efes, turmentada per l'odi terrible que s'ha desfermat en contra de Jesús i vigilada pels deixebles del seu fill. Ella sap que n'hi ha algun que escriu mentides, per això ens vol explicar què va passar realment.
El director Agustí Villaronga porta a escena la història en un muntatge que recupera la cara més humana de la mare de Déu, una dona que ens mostra un calidoscopi d'emocions mentre reviu els fantasmes del passat a les portes de la mort.
L'artista Frederic Amat signa l'escenografia del muntatge, que compta amb música de la compositora i cantant australiana de Dead Can Dance Lisa Gerrard.

Adreça Passeig de Santa Madrona 40-46 com arribar-hi metro L1, L3 parada Plaça Espanya
L3 parada Poble Sec
bus amb parada a Plaça Espanya:

13, 27, 37, 50, 91, 109, 165, N0, N1, N2, N13, N15, N53, EA, EN, H12, D20, V7
amb parada als carrers Lleida i França Xica i al Passeig de Santa Madrona:
55, 122
bicing al carrer de la França Xica amb el carrer Ricard
a l’avinguda Rius i Taulet amb el carrer Lleida
ferrocarrils de la generalitat parada Plaça Espanya aparcaments places d'aparcament reservades per a persones amb discapacitat.

 PARKING GRATUÏT A PÇA. M.XIRGU !!!

No hay comentarios: