viernes, 13 de enero de 2017

Sábado día 4 de febrero a las 19h. club de lectura con Toni Hill "Los Ángeles de Hielo", una ambiciosa intriga de tintes góticos ambientada en la pujante Barcelona de principios del siglo XX.en la librería Antinous.

"Los Ángeles de Hielo", una ambiciosa intriga de tintes góticos ambientada en la pujante Barcelona de principios del siglo XX.

Con anterioridad, #ToniHill ha publicado otras novelas de éxito como "El verano de los Juguetes muertos", "Los buenos suicidas" o "Los amantes de Hiroshima".
Sábado día 4 de febrero a las 19h. charla-club de lectura con el autor. Pásate por la librería Antinous a comprar el libro.

Els àngels de gel
Una ambiciosa intriga de trets gòtics ambientada en la pròspera Barcelona de principis del segle xx.
A la Barcelona del 1916, en Frederic Mayol, un jove psiquiatre, s’enfronta amb un misteri que afecta la dona que estima i el lloc on treballa: un sanatori envaït per secrets tenebrosos que es remunten a un passat recent, quan l’edifici allotjava el Col·legi dels Àngels, un internat per a senyoretes de bona família. Per esclarir la veritat, en Frederic haurà de submergir-se en els sentiments més recòndits i perversos de l’ésser humà, i emprendre una investigació tan absorbent que ningú, ni tan sols ell, no en sortirà indemne.
Toni Hill torna a demostrar el seu gran pols narratiu i l’habilitat per a la recreació d’atmosferes en aquest fascinant best seller literari, poblat de personatges inoblidables immersos en un ambient inquietant.
.#BCNegra17 #tonihill #losangelesdehielo #megustaleer #grijalbo #books #bookinstagram #booksaddict #libros #llegir #llibres #libreriaantinous #narrativa #bookstagram #novelanegra #clubdelectura

No hay comentarios: