jueves, 20 de abril de 2017

LLIBRERIA ANTINOUS FAS 6 ANYS TRIA UN LLIBRE 2017

Ens plau posar-nos en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que s’han començat a repartir les targetes de la campanya Fas 6 anys. Tria un llibre per als infants que aquest 2017 han fet o faran 6 anys. Us informem de les novetats d’enguany.
 
Termini de la campanya
-          La campanya s’iniciarà el proper 2 de maig fins al 17 de juny. És possible que alguna targeta pugui arribar abans de l’inici de la campanya, ja que s’han començat a repartir durant aquesta setmana per evitar que cap infant es quedi sense llibre. No obstant això, no podreu bescanviar cap cupó fins al dia 2 de maig. Per tant, no accepteu cap cupó fins a aquesta data, ja que la plataforma no estarà activa. Com veureu en aquestes imatges, les dates de la campanya queden especificades en la mateixa targeta.
 
Funcionament
-          El funcionament serà el mateix que a l’edició anterior. L’infant ha de venir amb la targeta, triar un llibre i si és d’import superior a 13 €, l’adult acompanyant haurà d’abonar la diferència. Només es bescanviarà un llibre per targeta, independentment de l’import, i encara que la suma sigui per a dos llibres.

Si algun infant no ha rebut la targeta a casa, ens pot enviar un correu a l’adreça fas6anys@gencat.cat amb el nom, cognom, data de naixement i adreça completa de l’infant i nosaltres els hi facilitarem el codi que li correspon. D’altra banda, per consultar les condicions de la campanya, es poden adreçar a la nostra pàgina web cultura.gencat.cat/fas6anys.


No hay comentarios: