jueves, 25 de mayo de 2017

Mordasses: Les 'males' conductes. Experiències, accions i reflexions sobre conductes malvistes

Cicle

Mordasses

Mordasses és una reflexió oberta i en comú sobre conductes malvistes ahir, avui i potser demà. Amb Mordasses es vol obrir i eixamplar el concepte de censura per interrogar-nos sobre les persecucions quotidianes de vides i conductes, individuals i col·lectives, i les seves respostes. Una setmana de propostes amb diferents formats que conviden tots els públics, grans i petits, a fer de la reflexió una trobada: converses, tallers, espectacles, projeccions, contacontes i moltes activitats més adreçades a interrogar-nos sobre les convencions, els tabús i l’opressió, i a dialogar sobre l’individu, la llibertat, el cos, el vestit, els mitjans de comunicació, la virtualitat o els rols socials.
Propostes amb personalitats representatives del pensament i l’acció que, obertes a la ciutadania, reflexionen des de la il·lustració, el cinema, l’antropologia, l’activisme, la literatura, el periodisme, la filosofia i la psicologia.

1 comentario:

LIBRERÍA ANTINOUS dijo...

El Born Centre de Cultura i Memòria acull del 25 al 28 de maig aquest espai de reflexió sobre conductes malvistes. Quatre dies plens de propostes amb diferents formats que ens conviden a fer de la reflexió una trobada a través de converses, tallers, espectacles, projeccions, contacontes i moltes activitats més adreçades a interrogar-nos sobre les convencions, els tabús i l’opressió, i a dialogar sobre l’individu, la llibertat, el cos, el vestit, els mitjans de comunicació, la virtualitat o els rols socials. Propostes amb personalitats representatives del pensament i l’acció que, obertes a la ciutadania, reflexionen des de la il·lustració, el cinema, l’antropologia, l’activisme, la literatura, el periodisme, la filosofia i la psicologia.