miércoles, 6 de mayo de 2015

SETMANA DE LA POESIA DE BARCELONA 12-18 MAIG 2015







Presentació

A Barcelona, la poesia es cou tot l’any i per tots els barris de la ciutat, tant en llocs previsibles com en llocs sorprenents. Però quan arriba el mes de maig la poesia bull. La Setmana de la Poesia aboca les seves millors lletres per obtenir un brou consistent i concentrat.
Enguany les petites editorials s’han aliat amb els centres cívics; a CosmoCaixa, amb els Llunàtics, coneixerem els poetes que escriuen de nit; al Poble Espanyol, hi trobaran el seu espai els més petits de la casa; la poesia envairà el recinte modernista de Sant Pau, els Cinemes Girona, i vestida de tango es presentarà a l’Ateneu Barcelonès.
La poesia retrà el seu homenatge a Ovidi Montllor, amb la guitarra de Toti Soler, les paraules de l’actor Joan Massotkleiner i la veu de Gemma Humet.
Jaume Vallcorba, figura cabdal del món editorial que va deixar-nos l’estiu passat, tindrà també un imprescindible homenatge a través de destacats representants de les nostres lletres. També celebrarem els cinquanta anys del Premi Amadeu Oller, un dels més antics del país.
Aquestes són només algunes de les propostes que componen un programa que pretén arribar tant als amants més convençuts de la poesia com als que tot just hi comencen a treure el nas.
Tothom hi és benvingut!
JAUME CIURANA I LLEVADOT
Tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació

1 comentario:

Miguel Librerias dijo...

M'encanta la poesia, totes les setmanes haurien de ser la de la poesia.